koninklijke onderscheiding tijdens kersttoernooi ttv heino

De heer Roeke is een onvermoeibare vrijwilliger, die heel veel betekent en heeft betekend voor de tafeltennisvereniging in Heino en voor de samenleving van Heino. Dankzij zijn inzet voor de tafeltennisvereniging heeft Heino een bloeiende tafeltennisvereniging.

Hij was in 1983 de motor voor het realiseren van een eigen clubgebouw, het Roekenest (naar de heer Roeke genoemd vanwege zijn grote bijdrage hieraan). Ook voor het onderhoud in 1988 en het realiseren van een nieuw clubgebouw, na een brand in 2001, heeft hij zich bijzonder ingespannen. Nu speelt hij nog steeds een grote rol als het gaat om het rendabel houden en het beheer van het clubgebouw.

Op sportief vlak was de heer Roeke jarenlang actief bij TTV Heino. Hij was van 1983 tot 2014 trainer voor de jeugd en was daarnaast ook begeleider van diverse jeugdteams. Sinds 2005 is hij lid van het bestuur. Vanuit die functie is of was hij lid en /of voorzitter van verschillende commissies zoals; Jeugdcommissie, Technische commissie, Onderhoudscommissie en Kantinecommissie

Naast de vele activiteiten voor TTV Heino is de heer Roeke sinds 2005 medeorganisator van de jaarlijkse kerstmarkt (winterfair) te Heino. Redder in nood was de heer Roeke toen toneelvereniging Idem Dito in 2004 geen repetitieruimte en zaal voor het vertonen van de voorstellingen meer had. Dankzij hem kon de toneelvereniging een gedeelte van het Roekenest gebruiken, waardoor de toneelvereniging kon blijven bestaan.

De heer Roeke is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.