kom een lekker pottie houwn in luttenberg

‘Een lekker pöttie houw’n’, dat is op zijn Sallands gezegd het simpele idee. Elk jaar komen zo’n dertig teams, vaak vrienden of buren, naar het evenement in sporthal De Achterberg. De organisatie doet zijn best om teams naar sterkte in te delen en dat komt de spanning en sfeer ten goede. Teams zijn vaak aan elkaar gewaagd.

De inschrijving is vanaf nu geopend. Deelnemende teams moeten 6 spelers of meer bevatten en de minimum leeftijd is 15 jaar. Als je B-speler bent, kun je ook meedoen. Let op: bij voldoende deelname wordt een ochtendprogramma en middagprogramma afgewerkt. Beide competities eindigen met een finale. En uiteraard is de kantine de hele dag geopend voor de derde helft (die ze in Luttenberg doorgaans met glans winnen).

Aanmelden kan tot 31 december! Wacht niet te lang, want teams die zich het eerst aanmelden, hebben voorrang. Stuur een mail naar volleybaltoernooiluttenberg@gmail.com of kijk op staging2.volleybaltoernooiluttenberg.tk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.