Home / archiefcentraal / kerstzangdienst in dorpskerk olst

kerstzangdienst in dorpskerk olst

Er is een boeiend, aantrekkelijk kerstprogramma voorbereid, waarin Apollo diverse (kerst)solowerken uitvoert. Daarnaast zijn declamatie, een schriftlezing en veel samenzang van aloude en bekende kerstliederen in het programma opgenomen.

De toegang is gratis; bij de uitgang wordt zoals gebruikelijk een collecte gehouden voor de kosten die aan een dergelijke zangdienst verbonden zijn. De (verwarmde en met echte kaarsen verlichte) kerk is vanaf 18.30 uur geopend. Na afloop wordt alle bezoekers – in naastgelegen gebouw De Bastiaan – een gratis kop koffie/thee aangeboden door de kerkelijke gemeente.

Het belooft ook dit jaar weer een prachtige en muzikale voorbereiding voor het Kerstfeest te worden. U bent van harte welkom.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.