kerstwandeling omheining deels door de marshoek

De routemakers zijn er ook deze keer in geslaagd een prachtige en gevarieerde wandeling uit te zetten. De wandeling voert u door weilanden, prachtige bospercelen en over het landgoed den Aalshorst.

Inschrijving en startlocatie: Fam. B. Jalink, Slennebroekerweg 19, Dalfsen. Vlakbij het erf van de fam. Jalink is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerregelaars zijn aanwezig. Het verzoek is hun aanwijzingen op te volgen.

U kunt starten tussen 12:00 uur en 14.00 uur. De kosten voor volwassenen bedragen € 3,00 ; kinderen t/m 12 jr. betalen € 1,00. Hiervoor ontvangt u een routebeschrijving (in de vorm van een handzaam boekje, waarin ook een aantal heemkundige wetenswaardigheden zijn verwerkt) en een consumptiebon voor koffie, thee of chocolademelk onderweg.

U kunt een keuze maken uit twee routes, een korte route van 7,5 kilometer en een lange route van 12,5 kilometer. Honden, mits aangelijnd, zijn tijdens deze wandeltocht toegestaan.. Omdat de wandeling grotendeels over onverharde wegen, smalle bospaden en door wei- en bouwlanden gaat, is goed schoeisel aan te raden. Vergeet ook niet uw fototoestel mee te nemen.

Het kan voorkomen, dat sommige paden door de weersomstandigheden niet begaanbaar zijn en de bepijling afwijkt van de routebeschrijving. Volg dan in ieder geval de pijlen. Deelname aan de wandeling is voor eigen risico. Op de wandelroute is EHBO aanwezig. Meer informatie: 0572-395243 of 06-23655865.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.