kerstvakantietips van het hoftheater

Tip 1: Rock4 | The Beatles: Abbey Road
Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Zowel nationaal als internationaal bekend. Ze ontvingen een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette.

Het tiende theaterprogramma, The Beatles: Abbey Road, van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr.
Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool, zoals Eleanor Rigby, While My Guitar Gently Weeps en Let It Be.
In de loop van de voorstelling wordt de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road ten gehore gebracht. Met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Rock4 op donderdag 28 december 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,00 per stuk.

Tip 2: Meneer Monster| De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster, bekend van “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”, “De Gruffalo” en “Fantastische Meneer Vos”, zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal.
Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor De waanzinnige boomhut op zaterdag 30 december 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. I.v.m. de kerstvakantie zijn het kantoor en de theaterkassa van het HOFtheater gesloten van zaterdag 23 december ’17 t/m zondag 7 januari ‘18. In deze periode kunt u wel via internet kaarten bestellen. De theaterkassa is uiteraard wel geopend bij de voorstellingen die plaatsvinden in de kerstvakantie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.