kerstsfeer tijdens moonlight shoppen in luttenberg

Kerstmannen, sfeervolle verlichting, glühwein. De kersttijd staat weer voor de deur. Tijd dus om het kerstgevoel aan te wakkeren. En hoe kan dat beter dan met een kerstmarkt in een sfeervolle ambiance?

Wat het Moonlight Shoppen in Luttenberg bijzonder maakt is de kleinschaligheid. Het is een avondje in gezellige kerstsferen. Op die manier hoopt de organisatie de mensen alvast in de juiste stemming te brengen. En zeg nou zelf, het is toch ook gezellig, om met een glühweintje of een chocomelkje rondom een brandend vuurtje te staan?

Het Moonlight Shoppen is al meerdere jaren succesvol in Luttenberg. Het evenement in Luttenberg is kleinschalig van opzet met zo’n vijfentwintig standhouders. Onder meer de Luttenbergse horeca heeft een stand waar een soort proeverij gehouden wordt. Er zijn tal van stands die artikelen verkopen die in de kerstsfeer passen.

Daarnaast is het popkoor Puur er met sfeervolle moderne kerstliederen voor de muzikale omlijsting en zullen diverse kinderen individueel of in groepjes hun kerstliederen ten gehore brengen. Alles is aangekleed tot een sfeervol geheel. Er staan kerstbomen, er is sfeervolle kerstverlichting opgehangen. Ook de Kerstmannen en de midwinterhoornblazers zullen niet ontbreken..

Moonlight Shoppen wordt vrijdag 15 december deels in Gemeenschapscentrum Elckerlyc en deels op het plein voor Elckerlyc aan de Butzelaarstraat in Luttenberg gehouden. Het opent om 18.00 uur haar deuren en duurt tot 21.00 uur. Aansluitend is er om 21.00 uur de finale van de actie KRAAK de KLUIS van de Luttenbergse middenstand

Entree en parkeren is beide gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.