kerstsamenzang in de willem hendrik zwart hal

Wij nodigen u van harte uit voor de gezellige kerstsamenzang. U wordt muzikaal begeleid door Ad Huetink op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan o.a. : Preludium “Komt allen te samen” van J. Zwart, Fantasie “Daar ruist langs de wolken” van C. Kee, Meditatie: “Vol van Pracht” van J. Zwart, Thema uit ”Elvira Madigan” van W.A. Mozart, Lied voor de “Vox Humana” van C. Pameijer en “Eer zij God in onze dagen” van W.H. Zwart.

Kortom, kom en breng uw familie en buren mee voor een avond heerlijk zingen. De Willem Hendrik Zwart Hal wordt omgetoverd in een prachtige kerstsfeer.

Ad Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les gehad te hebben van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn, Corn. Weyers. Deze leidde hem op voor het organistenexamen theorie en praktijk, maar ziekte verhinderde hem dit examen af te leggen.

In de begin jaren ’70 heeft hij de lessen weer opgepakt en wel bij Willem Hendrik Zwart op het orgel van de Bovenkerk in Kampen.
Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl

De entree bedraagt Euro 10,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 13 jr. gratis toegang.
De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.

Voor het programma verwijzen wij u naar onze site staging2.huetink-royalmusic.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.