kerstmarkt lemelerveld bij zgr brugstede

Een groep enthousiaste medewerkers en vrijwilligers hebben ook dit jaar weer hard gewerkt om er een gezellig evenement van te maken.

Wat kunt u verwachten?
Er zijn om 16.00, 17.00, 19.00 en 20.00 uur voorstellingen van de levende kerststal in de binnentuin. Er zijn kinderworkshops, kramen van winkeliers en hobbyisten, de verkoop van versgebakken knieperties en oliebollen en nog veel meer. 

Senioren
Senioren uit Lemelerveld zijn vanaf 14.00 uur al van harte welkom. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig optreden van De HerfstKlanken. Daarna is er de mogelijk om in alle rust de kramen bezoeken. Eventueel kan vervoer geregeld worden, mocht dit een probleem zijn. Om dit te regelen kunt u contact opnemen met Joke Kleine Koerkamp via J.kleinekoerkamp@zorggroepraalte.nl of 0572 328070

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.