kerstmarkt als vanouds in wijhe

De vele bezoekers konden genieten van onder andere dansers en danseressen van dansschool Elle Dansé, maar ook van diverse koren en de Wijhese Harmonie. Naast de Nicolaaskerk stond een grote wensboom, waarin gedurende de avond tal van persoonlijke wensen werden verzameld. Wensen van groot en klein formaat, die door grote en kleine mensen werden genoteerd en zorgvuldig opgehangen.

In diverse kramen op de markt werd de kerstgedachte eveneens zichtbaar. Op de achtergrond midwinterhoorn blazers, een levende kerststal en diverse vuurkorven. Het was weer als vanouds; een gezellig geschuifel in het winkelgebied.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.