kerstkransje mede dankzij palthetoren groot succes

“De zon scheen, het was mooi weer, iedereen was vrolijk en natuurlijk was de Palthetoren voor veel mensen een mooie lokker.” De deelnemers aan de kerstwandeling kwamen namelijk vlak langs die toren, die normaal gesproken niet geopend is voor het publiek. Maar er was nog veel meer. Zo kwamen de wandelaars onder andere langs midwinterhoornblazers, een drumfanfare, een doedelzakspelers, meerdere koren (ook in een koeienstal), een straatorkest en living statues. Natuurlijk werd er onderweg ook weer gezorgd voor een hapje en een drankje. Bij de kerk in Haarle stond bovendien een levende kerststal.

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.