Home / archiefcentraal / kerstkransje mede dankzij palthetoren groot succes

kerstkransje mede dankzij palthetoren groot succes

“De zon scheen, het was mooi weer, iedereen was vrolijk en natuurlijk was de Palthetoren voor veel mensen een mooie lokker.” De deelnemers aan de kerstwandeling kwamen namelijk vlak langs die toren, die normaal gesproken niet geopend is voor het publiek. Maar er was nog veel meer. Zo kwamen de wandelaars onder andere langs midwinterhoornblazers, een drumfanfare, een doedelzakspelers, meerdere koren (ook in een koeienstal), een straatorkest en living statues. Natuurlijk werd er onderweg ook weer gezorgd voor een hapje en een drankje. Bij de kerk in Haarle stond bovendien een levende kerststal.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.