kerstdiner in het aardehuis

De stoofpeertjes van Overkempe uit Olst en pastinaken van De Oosterwaarde uit Diepenveen gaat u proeven op het bord. Tevens kookt Kostelijk met de producten van het nieuwe collectief Stadsboer Deventer: Zuivel van De Melkbrouwerij, Spelt van tuinderij Haverkamp en de primeurkaas van Natuurderij Keizersrande. Samen met de expertise van de kok vormen deze ingrediënten zich tot ware smaakexplosies. “Vaak ben ik dagen aan het verfijnen met een gerecht. Mijn keuken lijkt dan wel een laboratorium. Pas als het volledig in balans is en het de juiste combinatie van smaak, geur en textuur heeft is het recept klaar” aldus kok Edith Kostelijk.

Het Kerstdiner vindt plaats in de Aardehuis in Olst. De hele wijk is gebouwd door de bewoners zelf, met gebruik van autobanden en strobalen. De evengoed luxe woningen zijn een bezoek waard en inspireren menigeen. Tussen de gangen door neemt de kok haar gasten mee op rondleiding door de wijk en het huis.

Kom de sfeer en de mooie gerechten proeven en ga mee op toer door de wijk tijdens een van de bijzondere Kerstdiners deze decembermaand.
Voor data en reserveren kijkt u op staging2.detafelvankostelijk.nl of belt u 06-49030026.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.