Home / archiefcentraal / kerstactie kwintijn

kerstactie kwintijn

Op Kwintijn maken kinderen ieder jaar op een speciale kerstworkshopochtend een prachtig kersstukje. Dit jaar nemen ze de kerststukjes niet zelf mee naar huis, maar gaan ze deze feestelijke kerstbakjes rondbrengen in de buurt. ‘We willen de ouderen in onze buurt, maar ook de buurtbewoners graag laten delen in ons kerstgevoel. De kerststukjes zijn kleine cadeautjes van ons aan de buurt’ vertelt een teamlid van Kwintijn.

Donderdag en vrijdag gaan kinderen in kleine groepjes, samengesteld uit kinderen van alle jaargroepen, onder begeleiding van een medewerkster en een ouder van Kwintijn de kersstukjes aan huis bezorgen in de buurt. ‘We wensen iedereen fijne feestdagen, en hopen dat de mensen deze kleine attentie van de kinderen leuk vinden!’

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Home / archiefcentraal / kerstactie kwintijn

kerstactie kwintijn

Op Kwintijn maken kinderen ieder jaar op een speciale kerstworkshopochtend een prachtig kersstukje. Dit jaar nemen zij de kerststukjes niet zelf mee naar huis, maar gaan ze deze feestelijke kerstbakjes rondbrengen in de buurt. ‘We willen de ouderen in onze buurt, maar ook de buurtbewoners graag laten delen in ons kerstgevoel. De kerststukjes zijn kleine cadeautjes van ons aan de buurt’ vertelt een teamlid van Kwintijn.

Morgen en overmorgen gaan kinderen in kleine groepjes, samengesteld uit kinderen van alle jaargroepen, onder begeleiding van een medewerkster van Kwintijn de kersstukjes aan huis bezorgen in de buurt. ‘We wensen iedereen fijne feestdagen, en hopen dat de mensen deze kleine attentie van de kinderen leuk vinden!’.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.