kerstactie kwintijn

Op Kwintijn maken kinderen ieder jaar op een speciale kerstworkshopochtend een prachtig kersstukje. Dit jaar nemen ze de kerststukjes niet zelf mee naar huis, maar gaan ze deze feestelijke kerstbakjes rondbrengen in de buurt. ‘We willen de ouderen in onze buurt, maar ook de buurtbewoners graag laten delen in ons kerstgevoel. De kerststukjes zijn kleine cadeautjes van ons aan de buurt’ vertelt een teamlid van Kwintijn.

Donderdag en vrijdag gaan kinderen in kleine groepjes, samengesteld uit kinderen van alle jaargroepen, onder begeleiding van een medewerkster en een ouder van Kwintijn de kersstukjes aan huis bezorgen in de buurt. ‘We wensen iedereen fijne feestdagen, en hopen dat de mensen deze kleine attentie van de kinderen leuk vinden!’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.