kapsalon fierce komt in actie voor voedselbank raalte

Het volledige ingezamelde bedrag komt ten goede aan de Voedselbank. Ter afsluiting van de actie stelt Fierce haar team en kapsalon één dag beschikbaar om Raaltenaren die op de voedselbank zijn aangewezen gratis te knippen.

“December is altijd een hectische maar gezellige maand in onze salon. We maken ons op voor een aantal bijzondere feestdagen en we zijn bereid tijd en geld te investeren voor ons uiterlijk. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Om ons heen zijn er ook nog steeds mensen die het heel moeilijk hebben”, aldus Sharon Nijmeijer, eigenaresse van Fierce Hair en Make-up.

“Ouderen, alleenstaanden en ouders met kinderen hebben kunnen maandelijks niet of nauwelijks rond komen en zijn toegewezen op de Voedselbank. Ook in Raalte. Wij kunnen onze ogen hiervoor niet sluiten. Als Fierce hebben we daarom besloten dit jaar niet te investeren in een eindejaarsattentie voor onze klanten, maar iets terug te doen voor de mensen om ons heen die het goed kunnen gebruiken.”

Sharon vervolgt: “Iedereen die dat wil kan de komende weken bij ons in de salon een klein of groot geldbedrag komen doneren. We sluiten de actie af door bij ons in de kapsalon een dag lang de mensen van de Voedselbank in Raalte gratis te knippen. Hiervoor stelt het team van Fierce zich vrijwillig beschikbaar. Aan het einde van deze dag zullen we ook het totaal ingezamelde bedrag bekendmaken en overhandigen aan de organisatie van de Raalter Voedselbank.” Met hulp van een aantal ondernemers in Raalte stelt Fierce diverse mooie prijzen beschikbaar die onder alle donateurs worden verloot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.