Home / archiefcentraal / junior rangers actief op lemelerberg

junior rangers actief op lemelerberg

De Junior Rangers komen één keer in de maand samen op de Lemelerberg. Ben jij tussen de 11 en 16 jaar en lijkt jou het leuk om een keer mee te doen, stuur dan een mail naar: carin.decloe@landschapoverijssel.nl.

Ben je ouder dan 18 jaar en vind je het leuk om jongeren te begeleiden tijdens diverse buitenactiviteiten, meld je dan aan om een begeleider te worden van de Junior Rangers. Onder begeleiding van landschap Overijssel ga je dan één keer in de maand het bos in om de enthousiaste Junior Rangers te begeleiden. Spreekt je dit aan, mail dan ook naar: carin.decloe@landschapoverijssel.nl.

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.