iesselstars laten zich zien

Dansgroep Iesselstars, de dansgarde van C.V. “Iesselzotten Olst”, geeft het startschot voor het nieuwe dansseizoen 2017/2018 op zaterdag 16 december. Op deze avond organiseren zij voor de 10e keer hun presentatieavond. In de grote zaal van eetcafé Boskamp zullen de diverse groepen aan het publiek alle nieuwe dansen presenteren. Met deze dansen doen de Iesselstars in de vier eeftijdsgroepen weer een gooi naar de prijzen op de verschillende dansfestivals.

Bij de Iesselstars dansen dit seizoen 17 meiden, de jongsten zijn 4 jaar. Het iniminiorenduo – met 2 kinderen van 4 jaar – dansen op het thema ‘happy hippies’. De miniorengroep, met 8 kinderen van 6 t/m 9 jaar, laten een gardedans en een showdans met thema ‘stewardessen’ zien. De jeugdgroep telt 5 meiden in de leeftijden 10 tot 15 jaar. Zij hebben een gardedans en een moderne showdans ingestudeerd. De hoofdklassegroep tot slot, met 3 dames in de leeftijd vanaf 16 jaar, laten met een gardedans hun kunnen zien. Al met al dit jaar 6 verschillende dansen om naar te kijken, dus een mooi programma.

Daarnaast zijn er drie gastoptredens van Dansgroep Dynamite van C.V. de Deurzakkers uit Deventer. De presentatieavond is een prima gelegenheid om kennis te maken met deze tak van de danssport. De Iesselstars nodigen u uit even te komen kijken en te zien welke mooie dansen er voor dit seizoen zijn ingestudeerd. Ook is er gelegenheid voor het verkrijgen van informatie over de Iesselstars en hun trainingsavonden. Tussendoor is er uiteraard ruimte voor gezelligheid.

De avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Entree is € 1,00 p.p. Na deze presentatieavond is er een afscheidsparty gepland voor de vier huidige trainsters Roxanne, Lineke, José en Mariska. Deze dames hebben aangegeven na dit seizoen te stoppen met trainen en al het regelwerk achter de schermen. Inmiddels zijn er opvolgers gevonden die met veel enthousiasme en een frisse blik aan het karwei gaan beginnen. Het huidige seizoen wordt gebruikt als overgangsjaar. De nieuwe en vertrekkende trainsters zullen veel samenwerken, zodat er een soepele overdracht zal zijn naar het volgende seizoen.

Het feest gaat plaatsvinden in het café gedeelte van Eetcafé Boskamp. DJ Dion zal de stemming naar hogere sferen leiden met zijn muziek. Iedereen die wil is welkom. Vooral oud-Iesselstars en -Huppelkunties worden uitgenodigd aanwezig te zijn. Op 21 januari 2018 organiseren de Iesselzotten hun eigen Regionale Dansgardefestival Olst in Sporthal de Hooiberg. Dé thuiswedstrijd voor de Iesselstars. Het dansgardefestival wordt jaarlijks bezocht door ca. 1000 bezoekers en deelnemers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.