hoftheater neemt deel aan nationaal theaterweekend

‘New York Round Midnight’
Een tot de verbeelding sprekend muziekprogramma waarin het publiek wordt meegenomen naar het roerige nachtleven van New York. Sappige verhalen door comedian Jeffrey Spalburg en jazzschrijver en presentator Koen Schouten en heerlijke live-muziek.

De muziekvoorstelling Swingin’ Harlem neemt je mee, diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. De hevige concurrentie en losse sfeer zorgden voor de bloei van spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op, zoals de orkesten van Cab Calloway, Duke Ellington en Fletcher Henderson. Karaktervolle muzikanten zoals Billie Holiday, Louis Armstrong en Fats Waller werden omarmd door het publiek. Maar hoe ging het er werkelijk aan toe in de clubs in Harlem?

Kaartverkoop
Kaarten à € 10,00 zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.