herdenkingsbijeenkomst op begraafplaats lemelerveld

Moniek en Mirjam (piano en panfluit) en Gareth Fraser (doedelzak) verlenen muzikale medewerking. Er worden tijdens de bijeenkomst gedenklichtjes ontstoken. Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van een dierbare te plaatsen. Ook is er een tijdelijk gedenkteken aanwezig op de begraafplaats voor diegenen die elders begraven of gecremeerd zijn.

De naam van een dierbare kan worden uitgesproken. Die naam dient men dan wel van te voren door te geven aan Hendrie Arnold, mob. 06-20632721 of tel. 0572-372545. E-mailen kan ook: info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl of hendriearnold@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.