heino een weekend lang kerstdorp

Het Kerstweekend begint op vrijdag 15 december met de Winterfair in en om Bij Ne9en en in de straten van het dorp. Van 16.00 tot 21.00 uur staan er overal kerstkraampjes en ook de arrenslee, de midwinterhoornblazers, de fanfare, verschillende live-acts en de Kerstman ontbreken niet. De kinderen kunnen op het 14-April Plein marshmallows roosteren. De stoere mannen die de Alpe d’Huez op gaan fietsen, geven een demonstratie spinning en verkopen diverse soorten snoep. Met de Winterfair wordt geld ingezameld voor de Alpe d’HuZes (kankerbestrijding). Zie verder staging2.facebook.com/WinterfairHeino.

Op zaterdag 16 december kan iedereen heerlijk eten en drinken in het dorp en is er livemuziek in elke horecagelegenheid.

Op koopzondag 17 december zijn van 13.00 tot 17.00 uur alle winkels geopend. Daarnaast staan er verschillende kraampjes en zijn er diverse activiteiten. Zo rijdt er een tuk tuk, is de Kerstman van de partij met een koets met Friese paarden, zijn er midwinterhoornblazers, is er een arrenslee, loopt de fanfare door het dorp, staat Clown Knapie op het plein en is er een levende kerststal. De koopzondag wordt op meerdere plekken omlijst met livemuziek.

Ook in het Dorpshuus zijn er die dag verschillende kerstactiviteiten. Zo voeren de kinderen van de Gouden Emmer vanaf 14.00 uur hun musical op. Hiervoor kan men gratis kaarten reserveren. Verder kunnen kinderen Kerstversieringen maken. Dit alles met live muziek van Family Ties (Hans Doeleman met zijn dochters). Iedereen is welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.