gratis persoonlijke kerstkaart met foto

Eén van hen is Marlien van den Enk van MOOI! media & more. Marlien bouwt op de kerstmarkt een kerstdecor, waarin de foto’s worden gemaakt. Kinderen kunnen alleen, samen of met het hele gezin op de foto. ‘Na afloop maak ik daarvan voor ieder kind of gezin één digitale kerstkaart’, zegt Marlien. ‘Die krijg je per e-mail toegestuurd, zodat je ‘m zelf aan al je vrienden en familie kunt sturen.’

Het laten maken van de kerstkaart is tijdens de kerstmarkt helemaal gratis. Wie de foto’s ook los als digitaal bestand wil bestellen, betaalt 7,50 euro per foto. Marlien, die met haar bedrijf MOOI! media & more in Haarle is gevestigd, maakt geregeld persoonlijke fotoreportages. Bijvoorbeeld bij een bruiloft, geboorte, jubileum, afscheid of ander dierbaar moment. Voor de persoonlijke kerstkaart kunnen belangstellenden van 15.00 tot 21.00 uur terecht.

De kerstmarkt, waar ook de andere bedrijven zijn vertegenwoordigd, begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Behalve de fotoshoots bij Marlien, is er meer te beleven tijdens de kerstmarkt. Bakermat verkoopt kerstbomen voor 15 euro per stuk, Jolijn de Witte haar zelf gebrouwen ‘Wieger bier’, de Zuivelhoeve lekkernijen, Giftshop Spijkerman woonaccessoires en Beau Daan parfums. Haarmode het Schaartje presenteert een nieuwe haarverzorgingslijn en WR Bikes is ook present. Een perfecte gelegenheid om lekker rond te kijken én kerstinkopen te doen dus. Koop je voor 30 euro of meer cadeaubonnen bij Bakermat, dan krijg je een gratis kerstboom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.