Home / archiefcentraal / gospelgroep freedom uit raalte viert jubileum

gospelgroep freedom uit raalte viert jubileum

Het koor, bestaande uit 24 zangers en een dirigente, heeft dit jaar op meerdere manieren geprobeerd het jubileum te vieren. Helaas is dit niet altijd gelukt. In maart ging het optreden in het HOFtheater niet door, omdat Pia Douwes ziek werd. En het nieuwe concept ‘Gospel en Grill’ kon vanwege familieomstandigheden niet doorgaan. “Gelukkig hebben we in oktober een mooie dienst gehad in de Plaskerk waar Freedom en vrijheid centraal stonden.”

De laatste poging iets groots op te zetten is het jubileumconcert op 16 december. Het koor laat oude bekende en nieuwe swingende nummers horen. Na de pauze, waarin een lekkere kop koffie / thee gedronken zal worden, gaan de koorleden door in de kerstsferen. Er zullen optredens zijn van koorleden die iets anders laten zien dan ‘alleen maar zingen in een koortje’. Na het concert is er gelegenheid tot een hapje en een drankje (het drankje is voor eigen kosten).

Wie het leuk vindt kan de site bezoeken en het koor volgen op Facebook. Daar plaatsen ze leuke weetjes en laatste update’s. Het koor zingt op 16 december graag voor een volle kerk. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd. De toegang is gratis, wel word er een bijdrage voor de gemaakte onkosten gevraagd.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.