gezamenlijke pbs langs n35 geven plannen rws dikke onvoldoende

De Plaatselijke Belangen langs de N35 maken zich zorgen over de huidige voorstellen van Rijkswaterstaat (RWS) en hebben zich daarom verenigd. De PB’s vinden de huidige RWS-maatregelen ruim onvoldoende en hebben daarom zelf breed gedragen voorstellen ontwikkeld en aan hun gemeenten voorgelegd.

De PB’s willen zeker stellen dat de juiste, de meest breed gedragen N35-voorstellen, op 20 december op tafel liggen om te worden besloten. De gezamenlijke PBs hebben dinsdag de betrokken gemeenten uitgenodigd voor een gesprek en hopen binnenkort ook de Gedeputeerde Boerman de situatie persoonlijk uit te leggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.