Home / archiefcentraal / geslaagd floorever topgirls volleybal toernooi in heino

geslaagd floorever topgirls volleybal toernooi in heino

De teams staan om acht uur al te trainen en spelen na de middag en in de avonduren hun wedstrijden. Omdat dit een zware belasting is voor deze jonge meiden staat er elke dag van acht uur tot na de laatste avond wedstrijd een team van acht sportmasseurs voor hen klaar.

De winnaar van de dertiende editie is het team van Sudosa uit Assen. Het team uit Sneek eindigde als tweede en HRpm uit Heino werd verdienstelijk derde.

Elk jaar wordt er over het gehele toernooi een beste spelverdeelster, aanvalster en allround speelster gekozen door de coaches van alle teams. 
Dit jaar gingen de prijzen naar beste spelverdeelster, Lisanne Samsom van S.S.S. De beste aanvalster werd Daphne Kruis van Sneek en de prijs voor beste allround speelster ging naar Beau Bruinslot van Sudosa

Ron Zwerver, oud Olympisch kampioen en momenteel werkzaam in Amerika als coach van een universiteitsteam, heeft een speelster aandachtig bestudeerd. Na afloop werd ze gevraagd in Amerika te komen studeren en te volleyballen bij zijn team.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.