gemeentebelangen olst wijhe steunt sallandse tradities

Het carbidschieten lijkt onder druk te staan ondanks de regels die er in onze gemeente zijn. Zijn er aanvullende regels nodig, is er handhaving nodig of gaat het gewoon goed zoals het nu geregeld is? Daarover wil Gemeentebelangen in gesprek met inwoners die deze traditie in ere willen houden.

Bent u betrokken bij een carbid evenement in Olst-Wijhe en wilt u graag dat wij langs komen met onze nieuwe campagne caravan geef dan de locatie even door via e-mail: a.logtenberg-kinnegim@gb-olstwijhe.nl of bel 06 33151855

Twitter: @gbOlst_Wijhe #carbidOW of Facebook Gemeentebelangen Olst-Wijhe

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.