gemeente raalte zoekt foto van het jaar

Was er een moment in de buurt dat bijzonder was voor jou? Of een initiatief of evenement dat fantastisch van de grond kwam? Of misschien wel een heel mooi natuurmoment in het Sallandse landschap? Alles is welkom. Mail uiterlijk 31 december 2017 jouw foto samen met je naam en een korte beschrijving van de foto naar communicatie@raalte.nl of deel je foto met het Facebook-, Twitter- of Instagramaccount van de gemeente Raalte.

Je foto wordt getoond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte. Deze vindt plaats op 4 januari in het Hoftheater. Uiteraard ben je welkom om hier bij aanwezig te zijn. Om 19.30 uur start het programma en vanaf 18.30 openen de deuren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.