frank buitenhuis komt vanavond in beide finales van de srd aan de start

Volgens de organisatie lopen zij en het publiek warm wanneer namen als Frank Buitenhuis, Steven Veldhuis, Jan Diepman en Liza Tiebot op de finale lijsten verschijnen. Dan kan er met redelijke zekerheid worden voorspeld dat het weer een bloedstollende finale avond gaat worden.

Deze combinaties hebben in het verleden laten zien dat zij beschikken over techniek, lef en motivatie om steeds snellere tijden neer te zetten. Frank Buitenhuis heeft een stel goede paarden meegenomen, een grote kanshebber op het winnen van de finale is de vijfjarige nakomeling (foto) van de hengst Q.Breitling LS. Deze prachtige merrie van fokker en eigenaar, Henk Kloosterboer uit Heeten, leek met schijnbaar gemak de M rubriek afgelopen woensdag te winnen. Dit jonge paard lijkt precies te begrijpen wat ze moet doen, winnen.

Maar de concurrentie is zoals alle jaren sterk en de eerste naam op de startlijst van de M finale, Hans van der Kolk zal zich niet zomaar voorbij laten rijden. Het gaat een hele spannende avond worden voor ruiters, organisatie en publiek en wij hopen net als andere jaren op veel spannende barrages.

Statistisch gezien is de kans groot dat Steven Veldhuis één van beide finales wint, hij won acht keer de Gouden Aar, waarvan de eerste keer in 1988, 29 jaar geleden. Jan Diepman overtroeft het jaartal nog, hij won in 1984 voor het eerste de Gouden Aar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.