Home / archiefcentraal / floorever topgirls volleybal toernooi in nieuw jasje

floorever topgirls volleybal toernooi in nieuw jasje

In totaal sturen zes verenigingen hun A-selectie. Het gaat om HRpm uit Heino, Taurus uit Houten, Sudosa uit Assen, SSS uit Barneveld, de Bevers uit Lemelerveld en een team uit Sneek.

Vorig jaar is de organisatie in overleg gegaan met de deelnemende teams om te vragen of er ideeën waren om het toernooi te verbeteren. Alle coaches gaven toen aan dat ze de opzet graag in stand wilden houden. Het feit dat de teams voor de middag kunnen trainen en in de middag en avond hun wedstrijden vormde volgens hen een perfecte voorbereiding. Wel kwam het voorstel om een nieuwe indeling te maken. Niet meer met twee poules, maar alle teams in een poule. In het vorige systeem kwam het namelijk wel eens voor dat de twee sterkste teams elkaar niet op het veld ontmoetten en dat vonden de coaches toch wel jammer. In de nieuwe opzet speelt iedereen tegen iedereen. Dit heeft tot gevolg dat er drie wedstrijden meer gespeeld moeten worden. Dat betekent dat er op de dag van aankomst ook gebruik gemaakt zal worden van Sporthal Hoogerheyne.

Kijk voor het programma op www.int-tg-toernooi.nl

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.