eindejaars keukenfeest bij keukenland wijhe

Tijdens de demo’s komen de bezoekers meer te weten over de diverse kooktechnieken, welke mogelijkheden de apparaten hebben en kunnen ze vragen stellen over de werking ervan. Ook kan men inspiratie opdoen in de Inspiration Lounge. Daarin staan zuilen met touchscreens. Zo kan men zelf, door middel van inspiratiebeelden, de gewenste keuken en het interieur samenstellen.

Op donderdag 28 december is er een outdoor cooking demonstratie van Takumi. ‘Takumi’ is Japans voor ‘vakmanschap’. Met deze keramische Kamado-barbecues kan alles: grillen, bakken, roken en stomen. Bovendien is een Takumi Kamado zeer aantrekkelijk geprijsd. Voor meer informatie over het Eindejaars Keukenfeest en de tijden van diverse demo’s zie staging2.keukenland.nl/kerst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.