egbert den daan vraagt opheldering gemeente over inzameling tuinafval

Geacht College,

Bij verschillende inwoners in Heino bestaat onbegrip over uw besluit dat het grof tuinafval vanaf 2018 niet langer op gezette tijden bij Jansen Wijhe ingeleverd kan worden. Men heeft mij gevraagd dit bij het college aan te kaarten.
Als dankbaar gebruiker van de op te heffen voorziening deel ik hun onbegrip.

Door genoemd besluit moeten er meer kilometers gemaakt worden door inwoners van Heino om het grof tuinafval weg te brengen. Graag wil ik dan ook weten waarom dit niet meer kan en hoe dit met de duurzaamheid gedachte gerijmd kan worden? Bovendien is mij gebleken dat de firma Jansen Wijhe te kennen heeft gegeven dat wat hen betreft het aanleveren van grof tuinafval gecontinueerd kan worden.

Bij deze verzoek ik u het genoemde besluit te herzien.

Graag zie ik uw antwoord tegemoet.

Hoogachtend,
E. den Daas

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.