drie keer feest in het capellenborg theater

Tijdens het Hollands Muziek Spektakel op zaterdag 23 december zijn er optredens van Django Wagner, Mannes, Henri van Velzen en Ellen Jannink. DJ Joost staat achter de draaitafels. Het programma start om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Op dinsdag 26 december, Tweede Kerstdag, treedt de populaire band Crystal Dream op. De heren brengen de beste pop- en rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met klassiekers uit de jaren ’80 en ’90. Aangezien Crystal Dream een tweede leven heeft als U2-tributeband, zal muziek van Bono en zijn mannen waarschijnlijk ook niet ontbreken. De deuren van het theater gaan open om 21.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

En dan is het op 1 januari, om 00.30 uur, tijd voor de Oud & Nieuw party in het Cappellenborg Theater. Daar draaien diverse DJ’s, waaronder The Allstarz. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop. Zie verder staging2.deoranjerie.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.