dijkman energy systems uit heino neemt failliete solar1 over

De zonnepanelenspecialsist kwam in de financiële problemen, nadat een aantal debiteuren ten onder ging.

“We hebben direct contact gezocht met de curator om over de mogelijkheden te praten. Vanmiddag kregen we groen licht voor de overname. Daar ben ik echt blij mee”, vertelt de nieuwe eigenaar Dennis Dijkman enthousiast. “We nemen een aantal zaken over van het bedrijf. Nog niet alles is inzichtelijk en er moet nog een boel geregeld worden. Klanten van Solar1 kunnen bij ons terecht voor vragen, service en onderhoud.” Voor vragen kan men bellen naar 085 1044 942.

Dijkman Energy Systems is in Overijssel geen onbekende speler in de wereld van zonnepanelen, zonneboilers en infrarood. Sinds 2010 is het Heinose bedrijf in Overijssel actief. Meer informatie over Solar1 is te vinden op staging2.solar1.nl

Meer foto's