derk telnekes pakt de dubbeltijdens open marienheem darts

Woensdag 27 december stond alweer de 13e editie van het Open Mariënheem darts op het programma. Het is inmiddels voor veel darters een traditie geworden om aan dit toernooi deel te nemen. 203 Heren hadden zich ingeschreven voor de single. Hiervan hadden zich 160 man opgegeven voor het koppeltoernooi. Op beide, zeer sterk bezette onderdelen bleek de 21 jarige Derk Telnekes, die onlangs Nederlands kampioen werd bij de heren, veruit de sterkste. In het koppeltoernooi won hij samen met Sven Groen oa van het koppel Hofstra-Boonstra en Harmsen-Nieuwenhuis . In de finale werd afgerekend met het koppel Landman-Konterman. In het single toernooi versloeg Derk in de finale de Fries Rick Hofstra met 5-4. Alhoewel Rick het nog wel spannend wist te maken door van 4-1 achter 4-4 gelijk te maken, maakte Derk aan alle aspiraties een einde door in de beslissende leg een 112 finish te gooien voor de wedstrijd en zodoende de dubbel pakte en de beide hoofdprijzen van € 500,- opeiste.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.