december stempelactie in wijhe van start

Is de stempelkaart vol, dan kan deze ingeleverd worden bij de bussen bij Slagerij Ruiter, Mico Bodywear en de Albert Heijn. Alle ondernemers uit het winkelgebied doen mee én hebben een prijs ter waarde van 50 euro beschikbaar gesteld. Naast de hoofdprijs van dit jaar, een 40 Inch LED TV van Electro Centrum Wijhe en vier boodschappenpakketten, zijn er dus heel veel mooie prijzen.

Om kans te maken op een extra prijs, kan men volle stempelkaarten op vrijdagavond 15 december óók inleveren bij de Kerstman. Hij staat tussen 19.00 en 20.00 uur ter hoogte van de kerk, in het midden van de Langstraat, om daar volle kaarten aan te nemen. Uit alle daar verzamelde stempelkaarten worden er om 20.00 uur tien extra prijzen getrokken, bestaande uit vijf taarten en vijf boeketten bloemen. Uiteraard doen deze stempelkaarten daarna ook gewoon mee voor de overige prijzen.

Op zaterdag 16 december staat de jaarlijkse Kerstmarkt gepland. Deze duurt van 18.00 tot 21.00 uur. Ook met kerst-gerelateerde artikelen op de Kerstmarkt in Wijhe staan? Bestel dan een kraam bij Jaqueline Gruntjes (tel: 06-12856259 of mail: info@naaldboetiek.nl). Er zijn nog enkele kramen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.