cultuurcoalitie olst wijhe genomineerd voor vrijwilligersprijs

Cultuurcoalitie
Zes bevlogen cultuur minnende vrijwilligers besluiten de boel eens flink op te schudden. Zij maken de wereld in Olst-Wijhe weer een stuk mooier door als initiatiefnemers van de Cultuurcoalitie, nieuwe, verfrissende inkijken te bieden met als doel de gemeenschap weer dichter bij cultuuruitingen als toneel en muziek te brengen. Én daarmee het sociale weefsel versterken. De cultuurcoalitie wordt ondersteund door ut Huus.

Stemmen
Om de prijs in de wacht te slepen moeten er voldoende stemmen binnenkomen. Stemmen kan via deze link.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.