cooperatie goed veur mekare bereikt mijlpaal

De boodschap van Goed Veur Mekare blijkt dus aan te slaan in de gemeente en zegt iets over de betrokkenheid van de mensen bij het klimaatvraagstuk en de plannen in Olst-Wijhe. Velen hebben reeds gemeld te willen investeren in projecten als windmolens en een zonnepark.

Door als coöperatie eigenaar te worden van de installaties vloeit de opbrengst terug naar de leden die geïnvesteerd hebben en naar duurzame projecten in Olst-Wijhe. Hoe meer mensen lid worden van de coöperatie en ook mee-investeren, des te gemakkelijker het wordt om de financiering rond te krijgen.

U kunt zich als lid aanmelden op info@goedveurmekare.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.