college raalte laat twee fietsscenarios verder uitwerken

Ook wat betreft de aansluiting van het fietsverkeer uit de richting van Heino bij kruispunt Bos, dat verder moet naar Raalte, heeft het college nu een scenario gekozen. Via een oversteek van de N348, iets ten zuiden van de huidige, komt er een nieuw pad dat aan de oostzijde van de N348 onder het spoor doorvoert. Daarbij maakt het pad eerst een lus. Die is nodig om de fietsers met een acceptabel hoogteverloop de gewenste diepte voor de tunnel te laten bereiken. Raalte heeft voor deze scenario’s gekozen na onderzoek van adviesbureau RHDHV. Met de uitwerking die nu volgt, wil Raalte de kosten in beeld krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.