cda overijssel organiseert congres platteland van de toekomst

“We zijn op zoek naar praktische ideeën en oplossingen die ons helpen bij het maken van een voorstel dat we in maart aan willen bieden aan Provinciale Staten. Daarvoor hebben we input nodig van de mensen en organisaties die dagelijks ervaren hoe het is. Tijdens de middag gaan we aan verschillende thematafels met elkaar in gesprek”, vertellen Statenleden Jeroen Piksen, Ben Eshuis en Bouwien Rutten, initiatiefnemers van het congres.

Input initiatiefvoorstel
Het CDA Overijssel werkt aan een initiatiefvoorstel met concrete acties om een bijdrage te leveren aan het woonplezier van de inwoners van het Overijssels platteland. Het Overijssels platteland moet ook in de toekomst een fijne plek zijn om te wonen en werken. Bewoners van het platteland krijgen de komende jaren te maken met veel verschillende ontwikkelingen. Krimp, de beschikbaarheid van voorzieningen zoals openbaarvervoer en pinautomaten, de ontwikkelingen in de landbouw en het verwijderen van asbesthoudende daken. De middag, die wordt ingeleid door verschillende inspirerende sprekers, moet input opleveren om het initiatiefvoorstel van concrete oplossingen te voorzien die passen bij de wensen van de inwoners van Overijssel.

Doe mee
Iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van het platteland en zijn ideeën wil delen of in gesprek wil gaan met anderen die het Overijssels platteland een warm hart toe dragen is van harte welkom. Het congres vindt plaats op 11 januari vanaf 13:00 uur in het Kulturhus in Hoge Hexel. Aanmelden is verplicht en kan via staging2.cdaoverijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.