carols by candlelight in raalte

Het zingen van Christmas Carols door muzikaal goed geschoolde jongensstemmen is voor veel mensen een bijzondere belevenis. Dat blijkt wel uit de ruime belangstelling waarover de Dalfser boys meestal niet te klagen hebben. Het concert in Raalte begint om 16.00 uur en is vrij toegankelijk, na afloop is er een deurcollecte t.b.v. de kosten.

In april van dit jaar hebben de jongens en mannen uit Dalfsen de complete Johannes Passion van Bach uitgevoerd en in november het Requiem van Duruflé. Het is weer toptijd voor de Jongenskoor Dalfsen. De jongens verzorgen het aanstaande weekend maar liefst drie concerten, namelijk in Rijssen, Hengelo en Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.