carmel handbalschool salland chs organiseert handbalweek

Desondanks kent de Handbalweek 2017 van 27 tot en met 30 december wederom een vol programma. Voor de handballiefhebber: veel trainingen, elke avond internationale wedstrijden, clinics voor de jeugd en scholingen voor trainers. Vier dagen staat het talent centraal en de slogan “van elkaar en met elkaar leren” komt duidelijk tot uiting.

Welke teams komen naar Raalte?

Het Nederlands team U18 komt traditioneel. De Handbalweek is voor hen een prachtige stageweek in voorbereiding op kwalificatiewedstrijden voor EK’s en WK’s. Litouwen U18 zal ook in Raalte verschijnen. Dit jonge team werkt aan de aansluiting met de Europese (sub)top. Vrijdag 29 december en zaterdag 30 december zal België met 2 teams naar Raalte komen: het talentvolle U19-team en de nationale damesselectie.

Grootste publiektrekker zal ongetwijfeld het Japanse Tsukuba Tokyo zijn. In 2012 waren zij ook in Raalte en verrasten met aantrekkelijk, snel handbalspel vol passie. De Japanse speelsters komen niet alleen naar Raalte om te handballen. Zij zullen een aantal clinics verzorgen voor de Sallandse jeugd en op vrijdag 29 december origamilessen gaan geven in zorgcentrum Swaenewoerd.

Voor alle teams van de CHS zullen wedstrijden en toernooien worden georganiseerd en er zijn 5 scholingen voor trainers voor alle niveau’s.

Op korte termijn zal het volledige programma in detail klaar zijn. Via de website staging2.chsraalte.nl zal steeds een update plaatsvinden van het programma.

Meer foto's