buurtbussen olst raalte en heeten deventer van start

In Olst ziet u de chauffeurs van de Buurtbus op vrijdag 8 december tussen 11 en 15 uur op de markt. Er worden flyers uitgedeeld en er kan een gratis een rondje met een bus meegereden worden. Op zaterdag 9 december is de officiële opening, met afgevaardigden van de Provincie, gemeentes, reizigersvereniging, Syntus en de chauffeurs. Na de plechtigheid zal er op de Kerstmarkt in Heeten ook de nodige aandacht zijn voor de nieuwe Buurtbussen en kan ook hier gratis meegereden worden. Ook op de Kerstmarkten van Boskamp en Wesepe wordt dit weekend aandacht geschonken aan de nieuwe Buurtbus.

De Buurtbussen rijden een vaste route volgens een vaste dienstregeling. Leest u meer hierover op de website: staging2.buurtbussalland.nl Er kan, net als op de grote bus, ingecheckt worden met een OV kaart, maar ook nog een papieren kaartje gekocht worden. Anders dan in de dienstregeling vermeld, wacht lijn 516 om 16.00 uur 5 minuten langer bij het Carmel College in Raalte om leerlingen de gelegenheid te geven met de Buurtbus weer thuis te komen.

Beide Buurtbuslijnen kunnen nog chauffeurs gebruiken. Interesse of meer informatie? Bel Karin Köster, 06 36157855 of stuur een mail naar: info@buurtbussalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.