Home / archiefcentraal / busbedevaart naar lourdes met opstapplaats in raalte

busbedevaart naar lourdes met opstapplaats in raalte

Er worden onderweg mooie plaatsen bezocht, waaronder Metz (kathedraal Saint-Étienne), Nevers, waar Bernadette ligt opgebaard, en Beaune (een hospice uit de vijftiende eeuw). In Lourdes sluiten de deelnemers aan bij de pelgrims die met andere bussen of het vliegtuig zijn gekomen.
Het gezelschap doet mee met de officiële internationale en de NLZ-vieringen. Daarnaast zijn er vieringen met de eigen groep en maakt het gezelschap een uitstapje naar de Pyreneeën.

De deelnamekosten bedragen 830 euro (onder voorbehoud) op basis van volledige verzorging (dus ontbijt, lunch en diners) en overnachtingen in een tweepersoonskamer. Alle kamers hebben een eigen douche of bad en toilet. Het programma in Lourdes is Nederlandstalig. Daar wordt ook gezorgd voor medische en organisatorische ondersteuning. Het bedrag is inclusief reisverzekering en annuleringsregeling. Voor aanmelden en/of nadere informatie kunt u contact opnemen met: Jan Keilholtz, Gieteling 11 in Raalte, tel. 0572–356152 en/of Het huis voor de Pelgrim, tel. 043-3215715.

Vooraf is er een kennismakingsbijeenkomst met alle deelnemers uit Raalte en omgeving. Cliënten van CZ kunnen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een korting op de reissom. Mocht u in deze periode niet kunnen of liever met het vliegtuig gaan, neem dan contact op met het Huis voor de Pelgrim, tel. 043-3215715.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.