brandweer ijsselland koopt 23 nieuwe tankautospuiten

Het contract wordt ondertekend door burgemeester Ton Strien (portefeuillehouder brandweer IJsselland) en André Knol (DRV-Groep).

Naast het bouwen van de 23 tankautospuiten wordt de DRV-Groep ook verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van deze voertuigen en de bijbehorende bepakking (jaarlijkse keuringen) gedurende de gebruiksduur van de tankautospuit, ruim 20 jaar.

Betrokkenheid personeel
De beoordeling van de aanbiedingen heeft plaatsgevonden door het brandweerpersoneel, zowel vrijwilligers als beroeps dat na aflevering ook met de voertuigen moet gaan werken. De selectie is uitgevoerd op basis van het principe Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Dit betekent dat er een weging heeft plaats gevonden tussen de prijs én kwaliteit. De aanbiedingen zijn door het brandweerpersoneel in de projectgroep onder andere getoetst op duurzaamheid, veilig werken en rijden, kwaliteit en praktisch gebruik.

Brandweer IJsselland is erg trots dat de samenstelling van de nieuwe tankautospuiten met zoveel betrokkenheid uit de gehele veiligheidsregio heeft plaatsgevonden. Aan een lange aanbestedingsperiode komt nu een einde met een mooi en duurzaam resultaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.