bram van polen speelt nog jaren bij pec zwolle

Bram van Polen op de website van PEC Zwolle: “Hier ben ik zeer blij mee! PEC Zwolle is mijn club, ik speel er al mijn hele leven en voel mij hier thuis. Het is mooi om onderdeel uit te maken van de ontwikkeling en met de club mee te groeien. De komende jaren hoop ik van waarde te blijven en hier nog vele mooie momenten mee te maken.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp laat weten: “Met de contractverlenging van Bram ben ik zeer content. Het is in het huidige voetballandschap uniek dat een speler zijn gehele carrière voor één club speelt. Bram is naast een meer dan verdienstelijke verdediger, ook in zijn rol als aanvoerder binnen en buiten de lijnen belangrijk voor het team. Het doet me dan ook goed, hem binnenboord te houden en voor langere tijd aan onze club te binden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.