bokkers debuteren in top 2000 met iederene hef een reden

Dat meldt RTV Oost.

Het nieuws werd woensdag getwitterd door NPO Radio 2, de omroep die al sinds 2000 de lijst uitzendt tussen kerst en oud en nieuw. “Het werd tijd”, grapt bassist Arjan Pronk van de Sallandse band. De Luttenberger had het nieuws nog niet gehoord.

Pronk is verrast dat het nummer de lijst heeft gehaald, al geeft hij aan eigenlijk wars te zijn van dit soort lijstjes. “Ik luister er zelf niet naar. Maar dat mensen de moeite hebben genomen om op ons te gaan stemmen: da’s toch mooi.”

Eigen nummer
‘Iederene hef een reden’ is een cover van de hit Catch and Release van Matt Simons. De Sallanders gaven er een eigen draai aan, met uiteraard een eigen tekst in Sallands dialect.

Volgend jaar dus maar een eigen Bökkers-nummer in de lijst, besluit Pronk: “Maar dan hoef je niet weer te bellen, hoor. Tenzij we Bohemian Rhapsody van die eeuwige eerste plek af hebben gestoten natuurlijk.”

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/ljSizbnzQ_I”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.