bevers hard onderuit in eigen huis

“Deze week hebben we ons niet goed kunnen voorbereiden op de wedstrijd tegen Dash dames 1. In verband met ziekte, blessures en vakantie hebben we maandag niet het maximale uit de training kunnen halen. Donderdag is er door omstandigheden helemaal niet getraind. Dit mag geen excuus zijn om zo een wedstrijd te verliezen. Je merkt dat we de trainingen hard nodig hebben om ons te kunnen handhaven in de eerste divisie.
Voor de wedstrijd hebben we een korte bespreking gehad. Ons eigen niveau halen en service druk uitoefenen was de opdracht.

We wisten dat de dames uit Vorden gebrand waren om hier 5 punten mee te nemen. In de voorbereiding hebben we ook tegen deze dames gespeeld, toen lagen er ook kansen om te winnen, maar ging de wedstrijd ook naar Dash. Na de verloren wedstrijd van vorige week moeten we thuis maar laten zien wat we kunnen. Helaas zijn Moniek en Anniek nog niet fit. Laura uit dames 2 en Eva uit meisjes B1 kwamen ons gelukkig weer versterken.

De 1e set begonnen we met een voorsprong van 2 punten. Helaas konden we dit niet vast houden en moest ik bij 4-8 achterstand al mijn eerste time out nemen. We kwamen niet in ons ritme en konden bij lange na ons niveau niet halen. Wat normaal onze sterke punten zijn werden nu onze vijanden. Er werd veel te makkelijk geserveerd waardoor de dames uit Vorden vrijuit konden aanvallen. We verloren deze set met 14-25.
De 2de set begonnen we niet scherp genoeg, hoe graag we ook wilde het ging niet. Binnen enkele minuten stonden we achter met 2-8. Onlangs een time-out raakten we het verschil van 6 punten niet meer kwijt. Het werd nog 15-20, maar daarna was het over en uit en verloren de 2de set met 15-25.

De 3de set begonnen we met een andere opstelling. Eva mocht haar kunsten gaan vertonen op de diagonaal positie. Sanne mocht haar vertrouwde plek op het midden weer innemen. We gingen deze set mooi gelijk op. Dash stond wel steeds een paar puntjes voor. De kansen die we kregen werden goed benut. Bij 20-22 moest de coach van Dash een time-out nemen om zijn spelers weer scherp te krijgen, we verloren deze set net met 21-25.

Dan maar de laatste set zien te winnen om toch nog een punt aan deze wedstrijd over te houden. Het begin was niet goed. We konden de pass niet brengen en het was binnen 2 minuten 0-4, gelukkig herpakten de dames van de Bevers zich en kwamen ze voor te staan met 7-4. We bleven dichtbij elkaar. Bij 17-17 werd het duidelijk dat hier nog wat te winnen was. Helaas, door 3 service beurten achter elkaar in het net te brengen win je de wedstrijd niet. Ook deze verloren we met 21-25.

We moeten er als team deze week hard tegen aan, zodat we zaterdag in Zwolle ons niveau weer gaan halen. We staan op dit moment op de laatste plaats en dat is een plaatst waar wij absoluut niet thuis horen.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.