bas hutten goede doelen bingo in marienheem

Dit jaar besparen wij jullie het ijskoude bad, maar in plaats daarvan staan er wel ijskoude drankjes te wachten op jullie in de kantine van ’t Asspel in Mariënheem.

Vanaf 16.00 uur is de bar geopend en organiseren wij de Bas Hutten Goede Doelen Bingo. De opbrengst van de bingokaarten en de koffie/ thee verkoop gaat in zijn geheel naar twee mooie projecten in Mariënheem.

• Project 1: het tunnelproject
De tunnel onder onze rijksweg de N35 is voor velen, en dan voornamelijk de basisschoolleerlingen, belangrijk om veilig naar de andere kant te komen. Dit jaar wordt de tunnel dan ook weer voorzien van nieuwe panelen zodat het een bezienswaardigheid blijft als wij onder de N35 doorlopen. Hierbij lijkt ons een donatie zeer op zijn plaats.

• Project 2: dagopvang dinsdagmorgen
Dit is een mooi initiatief voor de mensen die behoefte hebben aan contacten met andere dorpsgenoten. Het is een ontmoetingsplek waar samen koffie gedronken wordt, spelletjes worden gedaan etc.

Aan het einde van de ochtend wordt er gezamenlijk gegeten. Er is nog plek over op de dinsdagmorgen. Een bijdrage van onze kant wordt zeker goed en lekker besteed!

Verder in het kort het programma van deze gezellige nieuwjaarsdag:
– 16.00 uur – Kantine open
– 17.00 uur – 1ste ronde bingo
– 18.00 uur – 2de ronde bingo
– 19.00 uur – 3de ronde bingo

* De Bas Hutten Goede Doelen Bingo zal tot ongeveer 20.00 uur duren. Hierna wordt de finale van het PDC WK Darts 2018 uitgezonden. Wij hopen het nieuwe jaar, samen met u, goed te beginnen.

Tot 1 januari 16.00uur!

Groetjes de organisatie van de Bas Hutten Goede Doelen Bingo

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.