Home / archiefcentraal / anton pieckspektakel in winterse sfeer

anton pieckspektakel in winterse sfeer

De bezoekers genoten van de verschillende optredens waarin het thema ‘de nieuwe tijd’, naar voren kwam. Ze werden aan de hand meegenomen naar een eeuw terug, een tijd waarin elektriciteit zijn intrede deed, een automobiel een bezienswaardigheid was en al die nieuwigheden mogelijk gevolgen hadden voor de arbeiders.

De sfeer werd helemaal authentiek toen rond een uur of vijf sneeuw begon te vallen. De organisatie, bij monde van Arie Hemmen, was zeer tevreden. “Alles liep zoals het moest lopen. Op het weer heb je geen invloed, de sneeuw maakte het plaatje echter helemaal compleet.”

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.