Home / archiefcentraal / willemien en diny van sam sam stoppen ermee

willemien en diny van sam sam stoppen ermee

“We hebben dit werk altijd met heel veel plezier gedaan, mede door de leuke klantenkring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Het was altijd reuzegezellig en hopelijk was dit wederzijds. Wij hebben er altijd van genoten en daar willen wij onze klanten graag voor bedanken.”

Willemien en Diny roepen ook op om eventuele tegoeden snel op te komen halen. In het weekend van 15 en 16 december nemen de twee afscheid van hun klanten. De tweedehandskledingzaak wordt vanaf 3 februari voortgezet door Simone Slotman. Zij gaat verder onder de naam via simoon.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.