werkbezoek staatssecretaris keijzer aan rijssen holten

Dat meldt RTV Oost.

Keijzer is uitgenodigd door gedeputeerde Eddy van Hijum van de provincie Overijssel. Hij wil haar laten zien hoe het in Overijssel gaat met het MKB, met name in Rijssen-Holten als beste MKB-gemeente van Nederland. De staatssecretaris brengt een bezoek aan REMO West Twente in Rijssen.

Staatssecretaris Mona Keijzer maakt een tour langs bedrijven in Nederland.

“De uitdagingen zijn voor elk midden- en kleinbedrijf anders”, zei Keijzer tijdens een eerder bezoek van haar rondgang langs het MKB. “Maar of je nu een startup of een derde-generatie familiebedrijf bent: het is voor alle Nederlanders van belang dat we het MKB ondersteunen.”

En dat begint voor Keijzer dus met kennismaken en luisteren naar verhalen van ondernemers. “Ik ga daarom een rondgang maken langs het MKB in alle Nederlandse provincies. Ik hoor graag van ondernemers waar ze tevreden over zijn, maar ook waar ze vinden dat het beter kan.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.