wedstrijdverslag rivo de bevers

Een mooie wedstrijd die natuurlijk speciaal was voor Patricia omdat ze de laatste paar jaar bij Rivo speelde. In de altijd sfeervolle sporthal in Rijssen ontspon zich een mooie, niet altijd goede, maar aantrekkelijke pot volleybal waarbij de teams redelijk aan elkaar gewaagd bleken.
De 1e set ging lang gelijk op maar we hadden toch redelijk wat moeite om de pass onder controle te krijgen.

De meiden van Rivo serveerden volle bak en scoorden hier veel punten mee. Resultaat een 25-20 verlies.
Maar we hadden wel in de gaten dat wanneer wij de pass onder controle zouden krijgen en het foutenpercentage wat omlaag wij hier zeker niet hoefden te verliezen. Zo gezegd en gedaan, Rivo begon meer fouten te maken en wij hadden de boel veel beter onder controle. Vooral over het midden waren we goed. Een 25-20 winst.

Met een 1-1 stand met dezelfde afspraken het veld ingegaan, maar helaas een herhaling van de 1e set, een 25-17 verlies.
Nu 2-1 achter, maar gelukkig een herhaling van de 3e set, dus een 25-17 winst. Vermeldenswaardig is wel dat Allien op haar 31e haar debuut maakte in de 1e divisie en dit erg goed deed getuige oa een serveserie van 6 punten.

En dan de beslissende 5e set. Met verzorgd volleybal en ook een goede vechtersmentaliteit wisten we deze set met 15-8 binnen te slepen. Een mooie 3-2 uitwinst waardoor we een plekje klimmen en omhoog kunnen kijken omdat we een wedstrijd minder hebben gespeeld.
Als laatste wil ik benadrukken dat de sfeer in de Reggehal bijzonder goed was. Het thuispubliek stond zoals gewoonlijk als 1 man achter hun eigen ploeg maar bleef daarin netjes en sportief naar de tegenstander. Hulde, zo hoort het!

Volgende week spelen we thuis om 19.00 tegen de koploper, de Krekkers. Een mooie gelegenheid om te kijken hoe we thuis tegen de topteams in de 1e divisie presteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.