warme douche voor elferink mode

Wat was er gebeurd. Anneke Schep uit Raalte had bij Elferink Mode een blouse gekocht en deze in haar fietstas gedaan. Toen ze na een kopje koffie terugkwam, bleek de blouse te zijn gestolen. Gelukkig had zij de bon wel in haar portemonnee gedaan. Anneke ging terug naar Elferink Mode en gaf aan dat wanneer iemand de blouse terug zou brengen deze dus gestolen was.

Anneke Amse-Elferink vond dit zo vervelend dat ze voor haar klant een nieuwe blouse regelde. Deze kon zij een paar dagen later op komen halen zonder dat zij deze hoefde te betalen. Anneke Schep vond dit zo bijzonder dat ze een brief schreef naar Radar om Elferink Mode voor te dragen voor de Warme Douche. En met succes. Op maandag 6 november werd de onderscheiding tijdens de rechtstreekse uitzending van Radar aan Anneke Amse-Elferink en medewerksters uitgereikt.

Anneke Schep is voor Salland Centraal al jaren actief met haar wekelijkse rubriek ‘Pensionado‘. Daarin gaat het de komende weken over haar optreden bij Radar TV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.