Home / archiefcentraal / warme douche voor elferink mode

warme douche voor elferink mode

Wat was er gebeurd. Anneke Schep uit Raalte had bij Elferink Mode een blouse gekocht en deze in haar fietstas gedaan. Toen ze na een kopje koffie terugkwam, bleek de blouse te zijn gestolen. Gelukkig had zij de bon wel in haar portemonnee gedaan. Anneke ging terug naar Elferink Mode en gaf aan dat wanneer iemand de blouse terug zou brengen deze dus gestolen was.

Anneke Amse-Elferink vond dit zo vervelend dat ze voor haar klant een nieuwe blouse regelde. Deze kon zij een paar dagen later op komen halen zonder dat zij deze hoefde te betalen. Anneke Schep vond dit zo bijzonder dat ze een brief schreef naar Radar om Elferink Mode voor te dragen voor de Warme Douche. En met succes. Op maandag 6 november werd de onderscheiding tijdens de rechtstreekse uitzending van Radar aan Anneke Amse-Elferink en medewerksters uitgereikt.

Anneke Schep is voor Salland Centraal al jaren actief met haar wekelijkse rubriek ‘Pensionado‘. Daarin gaat het de komende weken over haar optreden bij Radar TV.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.